JOEY BROWN - SCHRIJF- EN STILTE RETRAITES
IKARIA • Schrijven en mediteren, in stilte creëren en transformeren. Schrijf- en expressiecoach Joey Brown nodigt je uit op het magische Griekse eiland waar ze woont: Ikaria.

Daar organiseert ze jaarlijks retraites: unieke combinaties van schrijven, stilte, creatief-expressief werk, meditatie, familieopstellingen en dans. Alle retraites hebben hetzelfde doel: bewustwording en transformatie.
Neem deel aan haar stille schrijfretraites (België), of haar Verhaalretraites voor vrouwen (Nederland).

De meeste retraites zijn inclusief 1 op 1 (schrijf)coaching!

Alle retraites hebben een verschillende insteek: bij de ene retraite staat het schrijven en de stilte centraal, bij een andere retraite het schrijven en dansen, bij nog een andere retraite combineer ik schrijven met familieopstellingen ... maar toch hebben alle retraites een rode draad: bewustwording en transformatie.

De retraites zijn er voor iedereen die het verlangen heeft om 'de klik' te maken, zijn of haar leven om te keren, te veranderen, vanuit een diep bewustzijn te gaan leven. Dat hoeven niet per definitie grootse dingen te zijn. Kleine transformaties hebben soms de meeste impact.
Voor iedereen die expressie wil geven aan wat er diep vanbinnen zit. Laat je verrassen. Je hoeft geen schrijver te zijn om te kunnen deelnemen. Je hoeft geen boek af te werken. Maar het mag. Als het jouw grootste verlangen is om tijdens de retraite een boek te starten of af te werken, dan kan ik je daarbij helpen. En weet ook: elk goed schrijver wordt nog een beter schrijver van zodra die in diepe verbinding staat met zichzelf en zijn of haar geschiedenis.

Joey: "Ik doe het liefst dat wat als ‘vanzelf’ gaat, wat stroomt. En dat is het in verbinding brengen van onderbewust en bewust, van onzichtbaar met zichtbaar, van donker met licht.  Gewoon door er te zijn voor jou, met jou, laat ik gebeuren wat nodig is."

Een deelnemer aan de retraites: "De retraite op Ikaria voelt aan als een ware transformatie. Mijn energie kan weer vrijer stromen. De meditaties, schrijfoefeningen en creatieve opdrachten hebben bijgedragen tot het laten opborrelen van datgene wat er al een tijdje vast zat in mezelf. Ik neem het allemaal mee en sla mijn vleugels open.”
Evdilos
83302 Ikaria, Griekenland
breng me hierheen